Blog

Astazi, iți prezint mici trucuri de care te poți folosi pentru a reduce punctele negre, atât de inestetice și deranjante pentru tine. Mai intai, insa,  trebuie să știi ca orice mască se aplică pe tenul curățat în prealabil.

      1. Mască cu albuș de ou și miere:

Albușul de ou este proteină pură (albumina) și are multiple beneficii asupra pielii. Conferă strălucire, vitalitate, elimină microfisurile din piele, îndepărtează punctele negre și închide porii. Mierea este bogată în principii active, enzime care hrănesc și hidratează pielea în profunzime. Aceasta este o mască ușor de făcut, la îndemâna oricui. Ai nevoie de albușul de la un ou și o lingură de miere organică. Amesteci bine cele 2 componente și cu ajutorul unei pensule aplici amestecul pe față. Lași să acționeze până simți ce te strănge, după care speli bine bine fața cu apă călduță.

  1. Mască cu turmeric, iaurt si mentă

Turmericul este folosit de sute de ani în medicina ayurvedică are proprietăți puternic antiinflamatoare, cu beneficii uimitoare asupra pielii. Are proprietăți anti-îmbătrânire, antibacteriene, reduce roșeața, ridurile, cearcanele și restabilește echilibrul pielii, iar uleiul esențial de mentă oferă o atingere liniștitoare pe piele. Pentru aceasta mască ai nevoie de o lingură turmeric, o lingură iaurt și 2 picături ulei esențial de mentă. Amesteci toate ingredientele și le aplici pe față. Lași masca să acționeze 15 minute după care clătești cu apă.

  1. Mască cu scorțișoară, miere și suc de castraveți

Scorțișoara este o sursă foarte bună de minerale și are proprietăți anti-îmbatrânire și ajută la reducerea porilor dilatați. Sucul de castraveți are acțiune calmantă și tonifiantă asupra pielii. Mierea este bogată în principii active, enzime care hrănesc și hidratează pielea în profunzime.  Ai nevoie de 2 linguri de pudră de scorțișoară, o linguriță de miere organică și 2 linguri de suc de castraveți. Se amestecă cele 2 componente, se aplica pe față, se lasă să acționeze 20 minute și se spală fața cu apă calduță.

Lasă un răspuns

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *