Blog

Încă de la începutul pandemiei, spălatul intens al mâinilor cu apă și săpun respectiv dezinfectarea acestora au făcut parte din setul principal de recomandări pentru prevenirea răspândirii coronavirusului iar marea majoritate a oamenilor a și respectat aceste sfaturi deosebit de utile într-o perioadă de criză sanitară cum e cea declanșată de Covid-19. Dincolo de efectele benefice ale dezinfectantilor, există și consecința mai puțin plăcută a uscării pielii, mai ales în cazul celor cu tegument sensibil. După săptămâni întregi de curățat temeinic, foarte mulți dintre noi au observat că pielea este afectată negativ așa că e important să luăm măsuri.

Spălarea repetată a mâinilor pentru îndepărtarea microbilor poate înlătura o parte din stratul lipidic al pielii și lasă mâinile deshidratate și uscate iar pielea netedă, moale şi catifelată devine roşie, crăpată şi aspră. Acest lucru îți creează un disconfort atât fizic cât și psihic.

Specialiștii spun că trebuie să folosim o crema de mâini hidratantă potrivită pentru pielea noastră, dar acest sfat deosebit de util ridică și o serie de întrebări: Crema mea este hidratantă? Sunt eu mulțumită de crema mea? Oare îmi oferă ea o protecție îndelungată? Care este cea mai potrivită crema pentru mâinile mele?

Dacă dorești să ai mâini frumoase, îngrijite și sănătoase îți recommand Crema de mâini hidratantă de la SimpluNatural. Este o crema bogată în ulei de avocado, unt de shea, unt de cătină, vitamina A, care împreună ajută la hidratarea și emolierea în profunzime a pielii agresate. Prin combinația de unturi și uleiuri reface barieră de protectictie naturală a pielii. Aplicată de 2-3 ori pe zi ne oferă protecție neîntreruptă pe toată perioada zilei iar mâinile crăpate își revin laaspectul catifelat anterior.

În ceea ce privește procedeul de dezinfectare a mâinilor trebuie să alegem cu grijă produsele. Gelul dezinfectant de mâini trebuie să ofere și o protecție stratului de piele, nu doar să omoare bacteriile și viruși. Prin urmare îți recomand Dezinfectant – Solutie Maini.

Ar fi bine să iei în considerare și săpunul pe care îl folosești: să fie un săpun natural, care curată, dar nu agresează pielea, apa pe care o folosești să nu fie fierbinte iar prosopul ar trebui să fie moale, sau poate chiar un șervețel din hârtie pe care să-l arunci după folosire.

Cel mai potrivit săpun este cel cu lapte de capra pentru că oferă o hidratare suplimentară și este blând cu pilea uscată. http://www.simplunatural.ro/magazin/sapun-cu-anason-si-lapte-de-capra/

Complementar cu îngrijirea obligatorie a mâinilor îți recomand Serul de cuticule și unghii.  Combinația de ingredient regăsită în produs are o permeabilitate mare, ajută la hrănirea în profunzime a țesutului, regenerează și redă luciul natural al pielii și al unghiei. Serul este un produs absolut necesar pentru sănătatea unghiei și a cuticulelor. Hrănește intens, reduce fragilitatea, previne uscarea și crăparea unghiilor și a cuticulelor. Folosit frecvent, unghiile vor deveni sănătoase, mai puternice și vor redobândi luciul natural. Recipientul este dotat cu un dispozitiv roll-on care permite dozarea fără risipă a produsului.

Lasă un răspuns

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *