Povestea incepe propriu zis in 2011 si pleaca de la necesitatea unor produse de ingrijire corporala 100% naturale pe piata din Romania.

Considerand ca tu esti mai mult decat un client, am avut grija inca de la inceput sa punem calitatea pe primul loc, bazandu-ne pe cei 10 ani de experienta in farmacie la care se adauga numerosi alti ani de studiu intens.

Plecand de la premisa ca suntem mai mult decat un brand cosmetic, ne asiguram ca realizam doar produse care sa imbine armonios sanatatea cu inovatia si standardele de excelenta in materie de body care.

Suntem de asemenea singurul brand de profil care le ofera ocazia tuturor clientilor de a-si creea propriul produs cosmetic, dupa gust!

Concret, poti sa iti alegi produsele dorite precum si forma finala in care vrei ca acestea sa se contopeasca!

Simplu Natural nu este o fabrica, este pasiunea si priceperea unor profesionisti iubitori de de tot ce este sanatos si natural. Suntem mereu in cautare de noi si noi retete si ingrediente si suntem atenti la nevoile clientilor nostrii. Iubim  sanatatea si pielea frumoasa. Ne place sa fim inconjurati de oameni sanatosi la minte si la trup, cautam si analizam posibilitatile terapeutice orientate spre obtinerea de rezultate pe termen lung.

Produsele noastre sunt dedicate tuturor celor care isi iubesc pielea, sanatatea si vor sa arate bine, sa ramana vesnic tineri.

Comments

  • alicestamate71

    04/07/2019 at 22:52

    Imi place foarte mult deodorantul solid floral, crema pentru contur ochi , iar crema contra muscaturilor de insecte si crema pentru acnee sunt foarte eficiente! Mulțumesc!

Lasă un răspuns

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *