Blog

trandafir rosu
Povestea nostra incepe in urma cu 3 ani cand am observat ca micuta noastra mamaruta are o piele foarte sensibila si reactiva. Am avut mereu grija ce produse folosim, dar chiar si asa,  a facut o dermatita atopica de toata frumusetea.  A urmat o lunga perioada in care am incercat multe produse specializate de la branduri cunoscute, dar din pacate fara nici un rezultat, ba dimpotriva, dermatita se extindea din ce in ce mai mult.

Am inceput atunci sa caut alternative la tratamentul clasic. Ca farmacist, m-am bazat pe cei 5 ani de studiu si 10 ani de experienta in realizarea retetelor magistrale si oficinale. Am reusit astfel sa creez prima crema si primul sapun natural. Cu crema a fost simplu: am putut sa o aplic imediat dar cu sapunul….. a urmat o perioada de 4 saptamani in care am asteptat sa se usuce si sa prinda contur. Era un sapun cu multa miere de albine, ulei de migdale dulci, mult unt de shea  si alte ingrediente potrivite pentru pielea Malinei. Rezultatele au aparut imediat!  Eram incantata, extaziata – podusele mele erau bune bune!  Am prins curaj si asa am inceput sa fac mult mai multe. Realizam produse pe care le ofeream in dar celor dragi cu diferite ocazii. Cerinta a crescut si asa s-a nascut  brandul “Simplu Natural” !

 

Simplu Natural nu este o fabrica, este pasiunea si priceperea unui farmacist iubitor de tot ce este sanatos si natural. Sunt mereu in cautare de noi si noi retete si ingrediente si sunt atenta la nevoile clientilor mei. Iubim  sanatatea si pielea frumoasa. Ne place sa fim inconjurati de oameni sanatosi la minte si la trup, cautam si analizam posibilitatile terapeutice orientate spre obtinerea de rezultate pe termen lung.

Produsele noastre sunt dedicate tuturor celor care isi iubesc pielea, sanatatea si vor sa arate bine, sa ramana vesnic tineri.

Piersici ecologice

Pasiunea pentru crearea de lucruri frumoase am mostenit-o de la bunica. Ea, o femeie simpla de la tara, nu stia atata chimie, dar asta nu o impiedica sa pregateasca un cazan mare de sapun si ne trimitea pe noi, copiii, sa culegem cat mai multe plante medicinale: musetel, menta, sunatoare si nalba. Pe atunci,  nu se auzise de sapunul preparat “la rece”,  asa ca  bunica  punea cazanul la fiert pana cand sapunul prindea contur. Traditia a fost continuata de mama care a venit cu o imbunatatire a retetei. Ea facea sapun nefiert si cum inca nu se inventase blenderul, amestecam pe rand in cazanul de sapun.  Nu era usor, dar rezultatul era impresionant. Sapunul avea o culoare si un miros placut, asta ca sa nu mai vorbim de efecte!  Cu totii ne amintim de sapunul de rufe cu care, uneori,  ne spalam chiar si parul.

Fluture iubitor de natura pura

Urmand traditia familiei,  sapunurile mele sunt facute cu dragoste si pasiune prin metoda “la rece” – cea mai buna pentru sanatatea noastra.

Ingredientele sunt procurate din surse de incredere iar unturile si uleiurile folosite sunt de cea mai buna calitate. Produsele vegetale- plantele, fructele si legumele-  sunt cultivate in gradina mamei, la tara, la poalele muntelui, departe de poluarea orasului.  Laptele de capra este si el procurat de la o ferma ecologica, de la animale sanatoase care traiesc si respira aer curat de munte.

Natura pura

Natura pura

Trandafir ecologic

 

Consider ca natura este cel mai bun fabricant de ingrediente naturale pentru cosmeticele noastre, iar eu doar am sansa sa le pun alaturi!

Recolta trandafiri

 

 

 

Lasă un răspuns

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *