Blog

Iarna este probabil cea mai dură perioada a anului pentru buzele tale. Aerul rece și vântul pătrunzator sunt cei mai mari inamici ai pielii fine și delicate a buzelor care nu o data devin uscate și crăpate în această perioadă a anului. Buzele se usucă de 10 ori mai repede decât restul pielii de pe față, deci este foarte important să folosim o protecție suplimentară.

Alte sfaturi pentru a-ți menține buzele netede și sănătoase toată iarna:

Nu iți umezi buzele! Când buzele tale sunt uscate, este firesc să vrei să le umezești dar asta are exact efectul opus celui dorit de tine.

Folosește un balsam natural și hidratant de buze. Acest lucru va bloca umezeala și va ajuta la vindecarea fisurilor și descuamărilor.

Evită balsamurile de buze care conțin camfor, eucalipt și mentol. Aceste ingrediente se simt inițial liniștitoare, dar de fapt îți usucă buzele și agravează problema.

Aplică balsam de buze înainte de culcare. Peste moapte pielea se regenerează și dimineața vei avea buze hidratate cu un aspect sănătos.

Cumpără mai multe stickuri de buze. De ce? Pentru a le avea oricand la dispozitie: așează unul pe noptieră, pune unul în geantă, iar altul lasă-l în mașină astfel încât să îl ai întotdeauna la îndemână.

O data pe săptămână acorda-le o îngrijire specială. Foloseste un scrub după care aplică o mască specială pentru regenerare intensivă.

INTRĂ ÎN MAGAZIN

Lasă un răspuns

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *